08/05/2025, 10:22

Awanse naukowe pracowników Katedry

Awanse naukowe pracowników Katedry
8 maja na posiedzeniu Rady Naukowej Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia podjęto uchwałę o nadaniu stopnia doktora habilitowanego naukowcowi z naszej Katedry, Panu Krzysztofowi Przybyłowi.
 
Temat zaprezentowany podczas publicznego kolokwium habilitacyjnego (14.04.2025r.): „Metody sztucznej inteligencji do oceny parametrów jakościowych proszków z wybranych owoców jagodowych”.
Adres:
ul. Wojska Polskiego 31
60-624 Poznań
zobacz mapę dojazdu
Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
+48 61 848 73 16
+48 61 848 73 16
kmip@up.poznan.pl
Formularz kontaktowy
Go to top