09/01/2025, 10:53

Polski Jogurt z Sokiem z Czarnego Bzu wśród Najczęściej Cytowanych Artykułów w Journal of Dairy Science

Polski Jogurt z Sokiem z Czarnego Bzu wśród Najczęściej Cytowanych Artykułów w Journal of Dairy Science
Wśród 100 najczęściej cytowanych prac opublikowanych w Journal of Dairy Science od początku 2020 roku jest artykuł:

Cais-Sokolińska D., Walkowiak-Tomczak D. (2021) Consumer-perception, nutritional, and functional studies of a yogurt with restructured elderberry juice. Journal of Dairy Science, 104 (2), 1318 – 1335.

Został on umieszczony na liście najczęściej cytowanych artykułów na podstawie danych bazy naukowej Web of Science o czym informuje American Dairy Science Association® (ADSA).

Od ponad 100 lat Journal of Dairy Science jest wiodącym, recenzowanym czasopismem naukowym poświęconym mleczarstwu i niezastąpionym źródłem informacji dla profesjonalistów z branży mleczarskiej na całym świecie.
Adres:
ul. Wojska Polskiego 31
60-624 Poznań
zobacz mapę dojazdu
Katedra Mleczarstwa i Inżynierii Procesowej
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
+48 61 848 73 16
+48 61 848 73 16
kmip@up.poznan.pl
Formularz kontaktowy
Go to top